Uitverkocht!

Boss Backpack │ Vanilla Latte

(1 klantbeoordeling)

179.95

  • Stevige ergonomische schouderbanden met padding voor draagcomfort
  • 17 opbergvakken (10 aan de binnen- en 7 aan de buitenzijde)
  • 2 geïsoleerde vakken
  • Haakje voor sleutelbos
  • Rubber onderzijde voor stabiliteit & hygiëne
  • Groot compartiment voorzien van mesh paneel met drukknoopjes
  • Verschoonmatje in apart compartiment
  • “Stroller Straps” voor gemakkelijke bevestiging aan de kinderwagen
  • Afmetingen: 30cm x 25cm x 45cm
  • Merk: Itzy Ritzy
Scroll naar beneden voor onze uitgebreide beschrijving 

Levertijd 1-4  dagen

Uitverkocht!

Artikelnummer: MLBB003 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Mama’s mening:
Superhandige luiertas die er ook nog eens te gek uitziet!

Mama’s beschrijving:
Op pad gaan met kinderen is een behendigheidssport dus kan je er maar beter voor zorgen dat je uitrusting in orde is. Deze ruime tas is perfect voor avontuurlijke ouders die er graag op uit gaan, of ouders die zich gewoon liever niet een breuk tillen met een onhandige tas. Ook goed nieuws voor alle Stylish ouders; Naast superhandig is deze tas ook heel erg mooi om te zien. Ein-de-lijk hebben wij een luiertas gevonden die toch praktisch is maar niet van een afstand al naar je schreeuwt dat er luiers en babydoekjes in zitten.

Wij zijn echt weg van het gebruiksgemak van deze tassen. De tas draag je dankzij de comfortabele schouderbanden met het grootste gemak op je rug. Zo houd je je handen vrij om je kroost in de houdgreep te houden, een fiets te besturen of een lekkere latte-to-go te drinken zonder hinder van een luiertas die steeds van je schouder afzakt.

De tas is ruim voorzien van handige zakjes en vakken met een optimale indeling voor onwijs veel gebruiksgemak. Het grote compartiment kan deels afgesloten worden met een mesh paneel dat bevestigd wordt met drukknoopjes, super handig dat op deze manier niet alles naar buiten komt zeilen terwijl je met een spartelende baby op je arm de tas probeert open te ritsen. Met één hand kan je de voorzijde van de tas helemaal open ritsen om overal makkelijk bij te kunnen terwijl de tas dankzij de rubberen onderkant stabiel rechtop blijft staan. Diezelfde rubberen onderkant is ook makkelijk schoon te maken als je de tas tijdens een verschoonsessie weer eens in een niet al te smakelijk hok op de grond hebt moeten zetten. (of zijn wij de enigen die daarvan gruwelen?)

In tegenstelling tot andere luiertassen heeft deze tas geen speciale bermuda-driehoek waarin speentjes op mysterieuze wijze verdwijnen, maar juist een heel handig vakje bovenop de tas zodat jij er met alle gemak en snel bij kan om een speen te pakken. Voor de eeuwig-verdwijnende sleutelbos is een apart haakje zodat je niet bij de voordeur als een schrapend paard door je tas hoeft te roeren op zoek naar je sleutelbos, maar je deze altijd op dezelfde plek terug kan vinden. Standaard worden bijpassende ‘stroller-straps’ meegeleverd waarmee je de tas gemakkelijk bevestigt aan je wandelwagen en zit er een handig en bijpassend verschoningsmatje in een apart vak.

We houden echt van deze tas, overal is over nagedacht met als resultaat een super-gebruiksvriendelijke luiertas die we ook nog eens écht heel erg mooi vinden.

Extra informatie

Kleur

, , ,

Materiaal

, ,

Merk

1 beoordeling voor Boss Backpack │ Vanilla Latte

  1. Melissa

    Itzy Ritzy is geweldig deze luiertas is een must have ! De tas heeft veel fijne vakjes om je spullen georganiseerd op te bergen. Hij kan makkelijk aan de buggy gehangen worden. Ik heb nu 4 Itzy Ritzy tassen ik gebruik zelden nog een andere tas.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.